Fractora poster
Fractora poster Fractora poster (Engelstalig) Download (2,32 MB) »
Fractora brochure
Fractora brochure Fractora brochure (Engelstalig) Download (1,78 MB) »

Bezoek de website van InModeClinics voor meer info over de INMODE laserbehandelingen.

Wat is het voordeel van RF-energie ?

RF-energie warmt de huid op een gecontroleerde manier op om het diepe collageen te verstevigen, het uitzicht van rimpels te verbeteren en de huid te vernieuwen op een zachte, fractionele manier en de teint en huidtextuur te verbeteren zodat u er stralender uitziet*.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Fractora is geschikt voor gebieden die fijne of diepe rimpels, littekens of rode en bruine huidvlekken vertonen. De gebieden die het vaakst behandeld worden zijn het onderste en bovenste ooglid, lachlijnen, voorhoofd, kaken, mond en nek*.

Is er een combinatie met andere behandelingen mogelijk ?

Ja, een esthetisch specialist kan Fractora gebruiken in dezelfde behandelingssessie of een paar dagen na andere behandelingen*.

Hoe lang na een behandeling kan ik weer make-up aanbrengen ?

Make-up kan normaal gezien 1 tot 2 dagen na de behandeling aangebracht worden. Het is normaal dat patiënten enkele dagen na de behandeling minuscule korstjes en een lichte roodheid opmerken die 1 tot 2 weken kunnen aanhouden*.

Maar KyBeau werkt met minerale make-up van JaneIredale die perfect aansluit bij onze behandelingen en die vrijwel meteen na een behandeling aangebracht kan worden. Deze make-up is zacht voor de huid en bevat bovendien voedende werkingsstoffen en zonnebescherming.

Klik op bovenstaand logo voor meer informatie over onze Jane Iredale minerale make-up lijn.

Welke nazorg is vereist ?

Patiënten moeten het behandelde gebied vochtig houden en blootstelling aan rechtstreeks zonlicht vermijden*.

Wanneer zal ik resultaat zien ?

Sommige resultaten ziet u onmiddellijk, maar het duurt doorgaans twee weken tot drie maanden. Patiënten hebben gewoonlijk 1 tot 4 Fractora-sessies nodig*.

 

Wenst U meer informatie over de FRACTORA-behandeling?

Contacteer KyBeau

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen. 

Voor meer informatie over de INMODE laserbehandelingen met de FRACTORA, LUMECCA en DIOLAZE kan u ook een kijkje nemen op de website van InmodeClinics

In het filmpje hieronder kan U meer te weten komen over de werking van de FRACTORA (Engelstalig): 

Zowel bij anti-aging behandeling in het gelaat, de nek, ... als bij littekenbehandeling en bij acné-behandeling kunnen we met slechts een paar behandelingen spectaculaire resultaten behalen*! 

In de slideshow hieronder kan U een aantal van de opmerkelijke VOOR en NA resultaten zien die we bereiken met de Fractora.