Wat is Fractora:Firm ?

Fractora Firm is een radiofrequentietechniek die contracties opwekt tot in de diepste lagen van de huid. Radiofrequentie-energie stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en doet de huidlagen samentrekken zodat uw huid strakker wordt*.

Hoe werkt Fractora:Firm ?

Fractora:Firm vloeit voort uit de ontwikkeling en het klinische succes van de specifieke A.C.E.-technologie (Achieve, Control, Extend). A.C.E.-technologie brengt de radiofrequentie-energie tot diep in de huid zodat elke zone de juiste behandeling krijgt. Dat maximaliseert het effect en verzekert een consistent resultaat*.

Is Fractora:Firm geschikt voor u ?

Mensen die op zoek zijn naar een non-invasieve behandeling voor hun teint, oneffenheden en een lifting met een natuurlijk uitziend resultaat, kunnen baat hebben bij Fractora:Firm. Volgens patiënten maakt Fractora Firm hun huid zachter en vermindert het hun rimpels. Fractora Firm is een geavanceerde esthetische oplossing voor alle huidskleuren*.

Welke gebieden kunnen behandeld worden ?

Op het gelaat kan Fractora:Firm een uitzakkende huid behandelen of het gebrek aan huiddefinitie corrigeren in bepaalde gebieden zoals voorhoofd, kraaienpoten, bovenste en onderste oogleden, nasolabiale plooien, dubbele kin, lachlijnen en nek. Ook de armen (vleermuisarmen), buik en andere lichaamsdelen die mogelijk contractie nodig hebben, kunnen worden behandeld*.

Doet het pijn ?

Fractora Firm gebruikt een uiterst nauwkeurige technologie voor een veilige en efficiënte huidbehandeling die nagenoeg pijnloos is en waarvan u niet hoeft te herstellen. Na elke sessie kan het behandelde gebied wat roodheid vertonen die na enkele uren verdwijnt*.

Hoeveel sessies heb ik nodig ?

Het is aanbevolen om gedurende zes weken wekelijkse sessies uit te voeren. Mensen met milde doorhangende huid hebben mogelijk minder sessies nodig waarbij de behandelingen meer verspreid worden. De planning wordt opgesteld aan de hand van een medische voorafgaande evaluatie*.

Kan dit gecombineerd worden met andere behandelingen ?

Ja, Fractora Firm kan gebruikt worden in combinatie met de meeste laserbehandelingen, gelaatsbehandelingen, injecties en/of rimpelvullers. Neem contact op met uw esthetisch specialist als u overweegt om Fractora Firm te combineren met andere behandelingen.

Wat is "Fractora Facial" ?

De meeste Fractora Firm-patiënten combineren Fractora Firm met Fractora Resurfacing voor een reeks behandelingen die FracTotal Facial heet. FracTotal Facial is een ultra-efficiënte huidvernieuwingsbehandeling die alle gelaatsproblemen kan corrigeren, zoals huidlaxitas, een oneffen teint, een oneffen huidtextuur, rimpels en pigmentatie. Als u uw pigmentatie en teintproblemen wilt laten behandelen in dezelfde sessie als Fractora Firm, dan kan FracTotal Facial uitkomst bieden*.

 

Wenst U meer informatie over de Fractora:Firm of FracTotal Facial?

Contacteer KyBeau

 *Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.

Hieronder kan U alvast enkele VOOR- en NA resultaten zien met de Fractora:Firm :

Bekijk onderstaand YouTube-filmpje om meer te weten te komen over de Fractora:Firm: