HUIDANALYSE

Klinkt jou dit herkenbaar in de oren ?

  • je vraagt je af hoe je huid er binnen 10 jaar zal uitzien?
  • je spendeert veel tijd en geld aan allerlei duren producten, maar bent niet overtuigd van hun resultaat?
  • je vraagt je af welke behandelingen een meerwaarde zouden kunnen betekenen voor jouw huid?
  • je wil weten welke effecten de zon, stress en vervuiling de voorbije jaren op jouw huid gehad hebben?
  • je bent het beu om veel geld te blijven spenderen in allerhande verzorgingsproducten en wil enkel nog investeren in producten die jouw huid ten goede komen? 
  • je wil weten hoe je er ondanks alle drukte en stress in je leven toch uitgerust kan blijven uitzien, huidveroudering kan tegengaan en je huid frisser en egaler maakt?

    Dat en nog veel meer kom je allemaal te weten met een grondige huidanalyse bij KyBeau 

Wat verstaan we onder een huidanalyse ?

Een grondige huidanalyse bestaat er niet alleen uit om uw huid door een ervaren huidexperte te laten onderzoeken met het blote oog. Uiteraard kunnen op die manier wel al eventuele opvallende problemen zoals rimpels, huidoneffenheden, pigmentvlekken, acné, rosacéa, opgemerkt worden, maar vaak ligt de oorzaak van deze en andere problemen dieperliggend en is deze met het blote oog niet op te merken. 

De combinatie van onze jarenlange ervaring gecombineerd met ons nieuwe professionele huidanalysetoestel is daarom de perfecte combinatie om voor onze klanten het perfecte advies te kunnen geven en ook de ideale behandeling aan te kunnen bevelen.

Aan de hand van deze grondige analyse krijg je een totaalbeeld en bieden we jou een gepersonaliseerd en haalbaar huidplan waarmee we heel doelgericht en resultaatgericht je ideale verzorgingen in ons instituut en thuis aangeven. Op geregelde tijdstippen voeren we opnieuw een analyse uit om de resultaten samen te kunnen bekijken.

Schrijf je in voor een gratis** huidanalyse t.w.v. €35. Ze neemt ongeveer 30 minuten van je tijd in beslag, maar levert je daarna de perfecte informatie voor een stralend gezonde huid.

Wenst U meer te weten te komen over onze huidanalyse?

Contacteer KyBeau

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.

 

**Wij bieden onze professionele huidanalyse gratis aan voor bestaande klanten én voor nieuwe klanten die achteraf een behandeling laten uitvoeren. Voor een huidanalyse zonder verdere behandeling achteraf voor nieuwe klanten rekenen we €35 aan.