TMT Mesotherapie

TMT System = Transdermale Mesodermische Therapie = hét alternatief voor injecties!

Uniek rollersysteem

Naaldloze esthetische mesotherapie werd speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijke vetverwijdering en cellulitis. Tijdens de behandeling die plaatsvindt in kuurverband, toegespitst op een specifiek programma, glijdt een speciale behandelkop over de te behandelen huidzones. Hierbij worden de ingrediënten door middel van een uniek rollersysteem diep in de huid gebracht. Tijdens deze procedure wordt slechts een licht tintelend gevoel waargenomen en de behandeling is voorts absoluut pijnloos*.

Wat zijn de resultaten?

Na enkele behandelingen voor het gelaat wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en verkrijgt ze een frisse, gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens als gevolg van acné worden minder zichtbaar en de huid verkrijgt een jeugdige en vitale uitstraling. Na enkele behandelingen om cellulitis tegen te gaan is er een duidelijke verbetering zichtbaar van de algehele conditie van de lichaamshuid, alsmede een verbetering van de cellulitis. De huid is steviger, beter doorbloed en de contouren zijn aanzienlijk meer gestroomlijnd*!  

KyBeau biedt 4 verschillende mesotherapie behandelingsmethoden aan in kuurvorm:

1. Anti-aging                                                          2. Anti-cellulitis

  

3. Anti-huidverslapping                                4. Depigmentatie

    

Wenst U meer informatie over de mesotherapie behandelingsvormen?

Contacteer KyBeau

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.