Gearchiveerd nieuws

DE INVLOED VAN ANTIOXIDANTEN OP DE HUID

Iedereen heeft waarschijnlijk wel al eens gehoord van 'antioxidanten'. Vitaminepreparaten, gezonde drankjes en cosmeticaproducten; als je de advertenties mag geloven zitten ze bomvol met deze unieke superkrachtige stofjes. Maar wat moeten we nu eigenlijk weten over het belang van antioxidanten in onze huidverzorging en bescherming?

NIEUW: Professioneel huidanalysetoestel bij KyBeau

Bij KyBeau streven we er steeds naar om onze klanten een zo goed mogelijke service te kunnen aanbieden. Daarom investeren we ook voortdurend in nieuwe cursussen, producten en apparaten. Ontontbeerlijk in een instituut als KyBeau is daarom een professioneel huidanalyse-toestel. Met de Observ 520 kunnen we sinds 2017 een grondige analyse van uw huid uitvoeren zodat we ons advies en onze behandelingen nog beter kunnen afstemmen op uw huid.

Demo-dag jane iredale minerale make-up & kleuradvies

Op 2 juni 2017 organiseert KyBeau voor de 2e keer een demo-dag van jane iredale met gratis kleuradvies en minerale make-up

De lente tegemoet met een jongere en ‘nieuwe’ huid!

De weersvoorspellingen van de laatste tijd zouden het niet doen vermoeden, maar de lente komt eraan binnenkort. Maar met een nieuw seizoen komt er misschien ook weer een nieuwe rimpel bij. U kijkt niet meteen uit naar weer een jaartje ouder worden… en weer wat rimpels erbij. De eerste tekenen van huidveroudering zijn al vanaf het 25ste tot 30ste levensjaar zichtbaar. Meestal begint het met kraaienpootjes en lijntjes rond uw ogen. Naarmate uw huid minder collageen en elastine produceert, zal uw huid steeds slapper worden. Naast rimpels kan u last krijgen van een diepere neus-lippenplooi, verlaagde wenkbrauwen, uitgezakte oogleden, ‘hamsterwangen’, een verslapte hals en pigmentvlekken. Kortom: u ziet er al snel ouder uit dan u zich voelt! Om alle tekenen van huidveroudering tegelijk aan te pakken, hebben we bij Kybeau Cosmedisch Huidcentrum de Fractora behandeling. Met deze geavanceerde huidverjonging behandeling op basis van radiofrequentietechnologie kunnen we fijne en diepe lijnen, uw huidtextuur, een onregelmatige teint, bloedvaten en roodheid in één enkele sessie verbeteren. De Fractora maakt een operatie overbodig en vervangt in haar eentje tot soms wel 4 verschillende soorten anti-aging behandelingen! Kom gerust eens bij ons langs voor meer informatie en maak van 2017 het jaar dat u uw verouderingsproces een halt toeroept!

NIEUW bij KyBeau: Afslanken op basis van CRYOLIPOLYSE

Wilt u overtollige vet wegwerken dat niet verdwijnt met gezonde voeding en sport? Dan is cryolipolyse een geschikte behandeling voor u.

NIEUW in ons gamma : "Dermaceutic Tri Vita C30 Serum"

TriVitaC30 hersteld huidoneffenheden en de zonbeschadigde huid. De unieke formule van 3 vormen van vitamine C beschermd de huid tegen uv-schade en voorkomt huidveroudering. De huid kan weer stralen en krijgt haar natuurlijke teint terug.

GRATIS KLEURENANALYSE & MINERALE MAKE-UP

Op maandag 12 september van 10u00 tot 15u30 organiseert KyBeau een GRATIS kleurenanalyse & minerale make-up door make-up artist Thierry Deblaton van Jane Iredale.

Nieuw bij KyBeau : JANE IREDALE mineral make-up

KyBeau heeft haar productengamma uitgebreid met de mineral make-up van Jane Iredale. Naast de verkoop van deze producten levert KyBeau ook professioneel advies omtrent het aanbrengen van deze make-up voor een perfect en langdurig resultaat.

FRACTORA - De "ALLES-in-1-behandeling tegen huidveroudering én huidverbetering"!

Met de fractionele huidverbeteringstechniek die we bij KyBeau gebruiken bieden we een oplossing voor een brede waaier van huidverouderingsverschuinselen. In tegenstelling tot de meeste huidverbeteringstechnieken die slechts 1 of 2 problemen aanpakken. Ontdek hier wat de FRACTORA van KyBeau voor u kan betekenen ...

DE KADOBON VAN KYBEAU, HET PERFECTE KERSTGESCHENK.

Bent U op zoek naar een origineel geschenk voor het eindjaar? Met de kadobon van KyBeau maakt U gegarandeerd een goede indruk. U bepaalt zelf het bedrag en de kadobon kan later ingeruild worden voor eender welke behandeling die wij aanbieden alsook de verzorgingsproducten uit ons hele gamma. Voor meer info contacteer ons op het nummer 013/67.00.76 of via info@kybeau.be

HERFSTPERIODE - Tijd om je huid extra te verzorgen en te beschermen!

De herfstperiode is de ideale periode om je huid extra te beschermen en te voeden. Ontdek hier waarom en wat u hiervoor kan doen.

Mesotherapie - behandelingen zonder naalden: pijnloos, revolutionair en doeltreffend

Mesotherapie is een anti-aging methode die in kuurverband wordt toegepast. Hierbij worden actieve werkstoffen (o.a. vitaminen en mineralen) onderhuids ingebracht zonder gebruik van naalden. De behandeling is pijnloos en heel doeltreffend.

Jaarlijks verlof

KyBeau is gesloten wegens jaarlijks verlof van 10/09/2015 tot en met 17/09/2015.

Na de vakantie heeft je huid nood aan herstel!

Tijdens de vakantieperiode wordt onze huid blootgesteld aan veel zonlicht en hierdoor gaat onze huid verhoornen. Ontdek welke gevolgen dit met zich meebrengt en wat U eraan kan doen.

NIEUW: Zonneproducten-gamma van ALGOTHERM

ALGOTHERM heeft een compleet en natuurvriendelijk zonneproductengamma op de markt gebracht. Ontdek het nu bij KyBeau.

Huidproblemen in de zomerperiode

Ga goed geïnformeerd de zomermaanden in. KyBeau vertelt U welke gevaren UV-straling met zich meebrengt en wat U eraan kan doen.