Laatste nieuwtjes

NIEUW BIJ KYBEAU: HYDRAFACIAL

HydraFacial® is een hydradermabrasie behandeling waarin de huid een peeling ondergaat met vloeistoffen. De huid wordt ontdaan van oude opgestapelde huidlagen en onzuiverheden. Daarnaast worden vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur diep in de huid gebracht. De huid is zacht, verfrist, ontdaan van onzuiverheden en heeft een gezonde uitstraling.

DE INVLOED VAN ANTIOXIDANTEN OP DE HUID

Iedereen heeft waarschijnlijk wel al eens gehoord van 'antioxidanten'. Vitaminepreparaten, gezonde drankjes en cosmeticaproducten; als je de advertenties mag geloven zitten ze bomvol met deze unieke superkrachtige stofjes. Maar wat moeten we nu eigenlijk weten over het belang van antioxidanten in onze huidverzorging en bescherming?

NIEUW: Professioneel huidanalysetoestel bij KyBeau

Bij KyBeau streven we er steeds naar om onze klanten een zo goed mogelijke service te kunnen aanbieden. Daarom investeren we ook voortdurend in nieuwe cursussen, producten en apparaten. Ontontbeerlijk in een instituut als KyBeau is daarom een professioneel huidanalyse-toestel. Met de Observ 520 kunnen we sinds 2017 een grondige analyse van uw huid uitvoeren zodat we ons advies en onze behandelingen nog beter kunnen afstemmen op uw huid.