PERMANENTE ONTHARING

Brochure InMode Diodelaser
Brochure InMode Diodelaser Brochure InMode Diodelaser (Engelstalig) Download (1,46 MB) »
Poster InMode Diodelaser
Poster InMode Diodelaser Poster InMode Diodelaser (Engelstalig) Download (755 KB) »

Bezoek de website van InModeClinics voor meer info over de INMODE laserbehandelingen

Wie komt ervoor in aanmerking ?

De ideale kandidaten hebben een lichte huidskleur en donkere haren, waardoor de haren een maximum aan energie kunnen opvangen.
Bij kandidaten met een donkere huidskleur zal het toestel lager gezet worden. Patiënten met bleke of witte haren hebben veel minder resultaat omdat er weinig pigment in de haarfollikels aanwezig is.

Zowel voor HAAR als voor HEM.

Bij KyBeau Cosmedisch Huidcentrum behandelen we net zo goed mannen als vrouwen. Bij mannen komen zowel rug, borstkast, buik als benen in aanmerking. Bij vrouwen behandelen we zowel de oksels, bikinilijn als benen. 


 

Wat ziet u na de laserbehandeling* ?

Na de laserbehandeling is het resultaat niet meteen zichtbaar. Meestal ontstaat er na een paar minuten een rode papel rond de haarfollikel, wat aangeeft dat er veel hitte is ontwikkeld. De haartjes zitten los in de haarzakjes en kunnen gemakkelijk met een pincet worden uitgetrokken.

Na twee tot drie weken wanneer de epidermis wordt vernieuwd, zullen de haartjes vanzelf uitvallen. Gedurende deze periode lijkt het alsof de haartjes nog groeien, maar in werkelijkheid worden ze naar boven gedrukt door de epidermis.

Is de behandeling pijnlijk* ?

Omdat de lichtenergie wordt opgenomen door de pigmenten melanine en hemoglobine, hangt de pijn af van de concentratie melanine aanwezig in de epidermis en de haartjes. Mensen met een donkere huid of personen met dikke, donkere haren zullen dus gevoeliger reageren op de behandeling. Een verdoving blijkt meestal niet nodig en de meeste patiënten vinden de pijn mild of zelfs afwezig.

Hoeveel sessies zijn er nodig* ?

Alleen groeiende haartjes kunnen worden behandeld. Het aantal groeiende haartjes varieert van 10 tot 70% afhankelijk van de plaats op het lichaam. De duur van de groeicyclus is eveneens variabel. Om vrijwel alle haartjes te verwijderen, volstaan voor de meeste personen acht sessies, met twee tot drie maanden tussen elke behandeling.

Hoe bereid ik mij voor op een laserontharing ?

Om een te grote huidabsorptie te vermijden, is het belangrijk dat de huid niet gebruind is op het moment van de ontharing. Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden gewaxt of uitgetrokken. Wel mag er worden geschoren.

Waarom geen IPL?

De diodelaser die we bij KyBeau gebruiken werkt - in tegenstelling tot een conventioneel IPL (Intense Pulsed Light) of lichtflitstoestel door - niet met lichtflitsen. Deze nieuwste manier van permanente ontharing met de diodelaser biedt dan ook een heleboel voordelen* :

  • geen rendementsverlies 
  • werkt met veel hogere energie
  • minder pijnlijk door de speciale koeltip
  • minder behandelingen nodig
  • garantie op constante en betere kwaliteit
  • blijvend resultaat

Deze methode is CE- en FDA-goedgekeurd als effectieve permanente ontharing!

Wenst U meer informatie over permanente ontharing?

Contacteer KyBeau

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.