OBAGI Medical*

Onder huidspecialisten genieten de producten van Obagi Medical wereldwijde bekendheid vanwege de wetenschappelijk aangetoonde effectiviteit. Door de werking van de huid op cellulair niveau te transformeren en te verbeteren, worden ongeëvenaarde resultaten bereikt. Obagi Medical products heeft diverse productsystemen ontwikkeld waarmee de meest voorkomende huidproblemen, waaronder huidveroudering, effectief en doeltreffend kunnen worden aangepakt.


 

Wenst U meer informatie over ons OBAGI Medical productengamma?

Contacteer KyBeau

*De resultaten van onze behandelingen en producten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.

 Resultaten

OBAGI® Medical Products is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te transformeren. De producten resulteren in een jongere, gezonder uitziende huid. Het productassortiment van Obagi Medical helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels, melasma (donkere vlekken), hyperpigmentatie, laxiteit en ongelijkmatige textuur.OBAGI BLUE PEELS®
Voor een mooie, gezonde en jonger uitziende huid.
OBAGI BLUE PEELS®
Voor een mooie, gezonde en jonger uitziende huid.
CLENZIDERM M.D.™ – SYSTEM
Zuivert de huid door acne bij de wortel aan te pakken!
     
ELASTIDERM® Eye
Voor een heldere blik zonder wallen.
OBAGI NU–DERM® SYSTEM
Corrigeert en transformeert je huid van binnenuit.
OBAGI NU–DERM® SYSTEM
Corrigeert en transformeert je huid van binnenuit. 

OBAGI 360® – SYSTEM
Preventie van de vroege tekenen van een verouderende huid.