BODYSCULPTING/ CELLULITIS / PLAATSELIJK AFSLANKEN

Body Sculpting in het kort:

  • direct effect, al na 1 behandeling!
  • afbraak van cellulitis en vetophopingen
  • verhoogde vetverbranding tot 48 uur na de behandeling
  • versnelling stofwisseling
  • verbetert de microcirculatie en lymfe afvoer

 

 

KyBeau - Cellulitis behandelen

 

Cellulitis

PlaatselijkAfslanken

Probleemgebieden ?

Al deze vragen komen op hetzelfde neer. De kern van iedere vraag is namelijk: ‘Hoe kun je plaatselijk vet verbranden?

80% van het lichaamsvet bestaat uit subcutaan vet (vet dat zich net onder de huid bevindt). Slechts 20% van het vet bestaat uit visceraal vet (dit bevindt zich dieper in het lichaam). 

De verdeling van het lichaamsvet is vrijwel nooit gelijkmatig, maar er is sprake van zogenaamde 'vetopstapelingen'. Buik, heupen, taille, billen en bovenbenen zijn de belangrijkste “probleemgebieden”. Dit soort vetophopingen bestaat uit subcutaan vet. En laat dit nou nét de vetsoort zijn die het minst makkelijk verdwijnt.

Plaatselijk afslanken : Cellulitis*

Het nadeel van subcutane vetopstapelingen is dat ze grotendeels vermengd zijn met bindweefsel. Door dit bindweefsel is weinig bloeddoorstroming terwijl dat bloed er net voor moet zorgen dat vetcellen die een vetopstapeling verlaten, worden afgevoerd.

Een slechte bloedsomloop zorgt er echter voor dat deze vetcellen blijven rondzweven, waardoor cellulitis oftewel sinaasappelhuid ontstaat.

Plaatselijk afslanken door te sporten of een streng dieet te volgen is niet mogelijk in tegenstelling tot wat velen beweren. Een slechte doorbloeding zorgt er namelijk voor dat de meest hardnekkige vetophopingen zelfs na het strengste crash-dieet, na de zwaarste cardiotrainingen, krachttraingen, ... pas als laatste verdwijnen.

Een goede lichaamsbeweging draagt uiteraard bij tot het kweken van spieren en het strakker maken van je lichaam. Op die manier creëer je als het ware de illusie van plaatselijk afslanken.

Revolutionaire én doeltreffende manier tegen cellulitis / plaatselijk vet

Bij KyBeau werken we met verschillende revolutionaire behandelingsmethodes waarmee we mooie resultaten behalen op vrij korte tijd.

Cellulitis behandelingen 

Bij KyBeau werken we met 2 revolutionaire behandelingsmethodes waarmee we mooie resultaten behalen op vrij korte tijd. Een kuur met de TiteFX om de probleemzones waar U plaatselijk wil afslanken te behandelen levert héél mooie resultaten op. 

KyBeau - Cellulitis behandelen

Druk hier voor meer info over de TITEFX

Een mesotherapie-kuur met het transdermaal electro-mesotherapie systeem levert spectaculaire resultaten zonder injecties, ongemak of neveneffecten door actieve betanddelen van cosmeceutische producten de huid beter te laten indringen op een niet-agressieve, snelle en vooral doeltreffende manier.

KyBeau - Mesotherapie zonder naalden

Druk hier voor meer informatie over MESOTHERAPIE

Wenst U graag meer informatie omtrent de behandelingen met de Z-LIPO, Z-WAVE, ENCURVE, TITEFX, INOVO of MESOTHERAPIE?

Contacteer KyBeau

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.