KyBeau - couperose verwijderen

Brochure Lumecca
Brochure Lumecca Brochure Lumecca (Engelstalig) Download (2,04 MB) »
Poster Lumecca
Poster Lumecca Poster Lumecca (Engelstalig) Download (1,61 MB) »
Bezoek de website van InModeClinics voor meer info over de INMODE laserbehandelingen.

Is de behandeling veilig* ?

Uiterst veilig ! Tijdens de behandeling blijven de omliggende weefsels en de huid onbeschadigdEr is geen kans op littekenvorming. Het apparaat is tevens FDA goedgekeurd en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig* ?

Meestal zijn er 3 behandelingen nodig, maar het kan dat 2 behandeling al een forse verbetering geven. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig. Dat hang af van de hoeveelheid couperose.

Tussen het aantal behandelingen moet u minstens 3 weken wachten.

 

Is de couperose blijvend weg* ?

De behandelde vaatjes blijven weg. De erfelijke aanleg blijft echter bestaan. In de loop der tijd kunnen er nieuwe vaatjes opduiken. Het gebruik van een goede zonnecrème SPF 50 is echter aan te raden.

 

Hoe reageert de huid op de behandeling* ?

Direct na de behandeling kan uw huid rood zijn en warm aanvoelen zoals bij zonnebrand. Na enkele uren zal dit verdwijnen. De behandelde huid kan soms zwelling vertonen. Na enkele dagen is dit meestal voorbij. In de meeste gevallen worden de behandelde vaatjes donkerder. Hierdoor lijkt het aanvankelijk alsof de couperose verergert . Geen zorgen ! Dit is een goed teken, het toont aan dat de vaatjes beschadigd zijn en snel zullen verdwijnen.
Er wordt aangeraden om de huid in te smeren met een verzachtende crème.

Wenst U meer informatie over couperose en de behandeling ervan?

Contacteer KyBeau

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen. 

Hieronder zijn enkel VOOR- en NA foto's afgebeeld. De NA-foto is telkens na slechts 1 behandeling getrokken.