KyBeau - Gevoelige huid - Rosasea

Een correcte huidanalyse en goed advies is dan ook van groot belang bij het verzorgen van een gevoelige huid. Bij KyBeau hebben we reeds jarenlang ervaring opgebouwd in alle huidtypes en kunnen we dan ook specifiek advies geven over alle huidaandoeningen en het gebruik van verzorgingsproducten*

KyBeau gaat voor goede resultaten op lange termijn.

Een gevoelige huid is kwetsbaar en moet continue ondersteund worden om de nodige bescherming te krijgen tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf. Daarom is het van belang dat u tijdig start met de juiste behandelmethodes want een gevoelige huid heeft tijd nodig om terug krachtig en elastisch te worden.
Bij KyBeau bekijken we welke behandelmethodes het meest geschikt zijn voor uw huid zodat U snel verbetering zal merken. Maar het is van belang te weten dat een gevoelige huid tijd nodig heeft om volledig te herstellen. Door gebruik van de juiste producten en aan de hand van onze behandelmethodes kan U achteraf dit mooie resultaat zelf behouden*.

Graag meer info ?

Contacteer KyBeau Cosmedisch Huidinstituut voor een afspraak. Wij geven U graag vrijblijvend advies en leggen U uit wat we voor jouw huid kunnen betekenen.

Contacteer KyBeau

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.