KyBeau - Huidoneffenheden verwijderen

Acné-littekens verwijderen

Hevige acné (al dan niet in het gelaat) kan als gevolg serieuze littekens achterlaten. De gespecialiseerde behandelingen bij KyBeau zijn niet chirurgisch, maar gebeuren wel in de huid op het niveau van het littekenweefsel.
Dit weefsel wordt gestimuleerd om nieuwe collageen aan te maken en zo komt er nieuwe egale huid terug tevoorschijn. KyBeau boekt al jaren uiterst mooie resultaten op het vlak van acné-behandelingen*.

Klik hier voor meer info over acné- en littekenverwijdering

Huidoneffenheden verwijderen

CryoPen

Cryotherapie, het bevriezen van weefsels, is dé referentie als het gaat om het behandelen van wratten en cosmetische huidletsels. De CryoPen maakt gebruik van deze behandelingsmethode.

Behandelingen met de CryoPen zijn veilig en op de millimeter nauwkeurig. Hierdoor kan het meebehandelen van gezonde huid gemakkelijk worden vermeden.

Klik hier voor meer info over Cryopen en Tele'way

Tele'way

Huidoneffenheden zoals febromen, vetknobbeltjes, gesprongen adertjes, steelwratjes, pigmentvlekken, ouderdomswratjes en gerstekorrels zijn goedaardige tumoren op de huid. Steelwratjes en ouderdomswratjes kunnen vooral voorkomen op het gezicht, de hals of de romp, soms in grote getallen. Ondanks dat ze onschuldig zijn kunnen ze cosmetisch wel als zeer storend worden ervaren. Bij KyBeau kunnen we ze op eenvoudige wijze verwijderen met de Tele'way*.

Klik hier voor meer info over de Tele'way

 

Wenst U graag meer informatie over het behandelen van huidoneffenheden?

Contacteer KyBeau

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.