KyBeau - Webshop

Welkom op onze online advies pagina.

Een stralende, gezonde huid is een wens waar iedereen naar streeft. Hoe onze huid eruit ziet, hangt deels af van ons DNA dat we erfden, maar grotendeels heb je het zelf in handen. Onze filosofie is het behouden van een gezonde huid en het herstellen van een beschadigde huid. KyBeau hecht veel belang aan professionaliteit en deskundigheid. Reeds meer dan 20 jaar zijn we gespecialiseerd in huidverbetering, laserontharing en tattoo verwijdering.

Aan de hand van een vragenlijst gaan we proberen een beeld te vormen van jouw huidtype, eventuele huidproblemen, externe factoren die een invloed hebben op jouw huid en gaan we analyseren welke skincare producten en/of behandelingen een oplossing kunnen bieden.

Of het nu gaat om preventieve anti-ageing of om huidproblemen of dagelijkse verzorging, bij KyBeau zijn we er van overtuigd dat we door onze jarenlange ervaring dé oplossing kunnen bieden voor uw huid.

Mvg,
Kelly Boons


Gelieve onderstaande vragenlijst zo nauwkeurig mogelijk in te vullen en onderaan op "VERZENDEN" te klikken. KyBeau neemt na het analyseren van de enquête zo spoedig mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
Geslacht
*
*
Gebruik je medicijnen?
*
Bent u zwanger?
*
Komt u vaak in de zon? Zonnebank?
*
Gebruikt u dagelijks een zonnebescherming?
*
Slaapt u voldoende?
*
Heeft u last van huidproblemen? Zo ja, welke?
*
Bent u momenteel in behandeling bij een dermatoloog/schoonheidsspecialist(e)?
*
Gebruikt u momenteel producten die retinol of fruitzuren bevatten?
*
Hoe voelt uw huid momenteel aan? Wat zijn kenmerken die u storend vindt?
*