KyBeau - Kelly Boons

Visie

KyBeau is geen conventioneel schoonheidsinstituut: bij ons kan u terecht voor een brede waaier aan effectieve huidverbeterende behandelingen voor uw gelaat en lichaam. Hierbij hebben we een natuurlijke en stralende schoonheid tot doel. Wij behandelen uw huid met een wetenschappelijke benadering, waarin het gezondheidsaspect een essentiële rol speelt*.

Uw huid is uw grootste orgaan: uiterst kostbaar maar ook kwetsbaar. Op professionaliteit en deskundigheid wilt u dan ook geen toegevingen doen ! Bij het gespecialiseerde team van KyBeau is uw huid in goede handen. Voor een effectieve behandeling van uw huidproblemen, gaat u immers niet over één nacht ijs. Omdat geen enkele huid dezelfde is, adviseren wij u op basis van individuele aandacht, waarbij we ten volle rekening houden met uw wensen. In ons Cosmedisch Huidcentrum maken we gebruik van de meest geavanceerde apparatuur, de nieuwste ontwikkelingen en de beste resultaatgerichte producten, zodat u binnenkort weer trots en vol zelfvertrouwen uw eigen huid kan dragen*.

Waarvoor kunt U bij ons terecht ?

Heeft u last van littekens, acné (puisten) of een huidaandoening als couperose, acne rosacea? Bij KyBeau zijn we gespecialiseerd in alle vormen van huidverbetering! Zo kan u bij ons terecht voor behandelingen, zoals een acné-behandeling, huidverbeterende laserbehandelingen of esthetische peelings, waarmee we couperose en huidvlekken / pigmentvlekken verwijderen en zelfs littekens verwijderen. Ook huidveroudering pakken we effectief aan: van fijne lijntjes en kraaienpootjes tot rimpels en diepe groeven! Zonder operatie kunnen wij u van uw storende rimpels (bijv. rond de ogen) verlossen en u weer een strakke, egale huid geven, die u er weer jonger en stralender doet uitzien! Zo ziet u in de spiegel weer het gezicht dat past bij hoe u zich voelt*!

Ook kan u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen, die we ter ondersteuning van onze anti-aging therapieën uitvoeren. Denkt u bijvoorbeeld aan permanente make-up of een behandeling zoals permanente ontharing, om u definitief van uw ongewenste haargroei te verlossen. En heeft u spijt van een tatoeage of bent u niet tevreden van het resultaat van permanente make-up die U ooit heeft laten zetten? Wij kunnen uw ongewenste tattoo verwijderen of uw permanente make-up bijwerken of verwijderen*!

Tot slot kan u bij ons ook terecht voor advies voor effectief en gezond afslanken. Wij kunnen u begeleiden bij het volgen van een gebalanceerd dieet, maar zijn ook gespecialiseerd in een figuurcorrectie en cellulitis behandeling*.

U vindt KyBeau Cosmedisch Huidcentrum aan de Viooltjensstraat 3 te Ham / Kwaadmechelen.

Ons instituut in Ham / Kwaadmechelen is goed bereikbaar vanuit heel Limburg: Hasselt, Houthalen, Genk, Leopoldsburg, Beringen, Lummen, Tessenderlo, Zonhoven, Genk, Heusden-Zolder ..., maar ook vanuit Antwerpen: Geel, Balen, Olen, Herentals, ... en Brussel door onze gunstige ligging vlakbij de E313 en de verkeersas met Lummen-klaverblad.

 

Wenst U meer informatie?

Contacteer KyBeau

Graag tot binnenkort!

 

*De resultaten van onze behandelingen en producten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.