TATTOO OF PERMANENTE MAKE-UP VERWIJDERING

KyBeau - Tattoo verwijderen - spijt van tattoo foto

KyBeau - Lutronic -tattoo verwijderen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig* ?

Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid en soort pigment dat er gebruikt werd. Zachte tattoo’s met veelschaduw bevatten meestal weinig inkt en het zou kunnen dat je na enkele behandelingen al een heel mooi resultaat verkrijgt. Donker geplaatste tattoo’s bevatten meer inkt en hebben meestal tussen de 6 à 10 behandelingen nodig. Men kan dit niet heel precies voorspellen. Tussen elke behandeling zit een genezingsproces van 4 tot 8 weken

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig* ?

  • Uniek immuunsysteem: De ene mens is sneller over een griep dan de andere, dat is omdat elk immuunsysteem anders reageert. Het lichaam breekt de tattoo af in haar eigen tempo.
  • Kleur van het pigment: Donkere kleuren reageren snel op de behandeling. Lichtere kleuren daarentegen hebben meerdere behandelingen nodig.
  • Type inkt: Er zijn wel 100 verschillende typen inkt en tattoo inkt is niet aan regels gebonden.
  • Diepte van de tattoo: Professionele tattoo’s zijn vaak dieper gezet dan amateur tattoo’s. Hoe dieper de inkt in de huid zit hoe meer behandelingen je nodig hebt.

Is de behandeling pijnlijk* ?

Pijn is relatief en zal door iedere persoon anders ervaren worden. De pijn is te vergelijken met een elastiekje dat op de huid terecht komt.

Zijn er bijwerkingen* ?

Na de behandeling is de huid rood en gezwollen. Dit verdwijnt na enkele dagen. De korstjes vallen er na een week vanzelf af. Het is belangrijk dat de behandelde tattoo beschermd wordt tegen UV licht om (tijdelijke) pigmentstoornissen te voorkomen.

Hoe gebeurt de nabehandeling thuis ?

We adviseren om de eerste 48 uur zo weinig mogelijk water te gebruiken op de plaats en geen sauna. 4 weken uit de zon blijven en 3x daags helende zalf aanbrengen.

 

Wenst U meer informatie over het verwijderen van een tattoo of permanente make-up?

Contacteer KyBeau

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen. 

In onderstaand filmpje krijgt U de werking van de Q-Switched Lutronic Spectra XT YAG laser te zien:


Enkele VOOR en NA resultaten van de behandeling met de Q-Switched Spectra XT laser:

KyBeau  -tattoo verwijderen - voor - na foto

KyBeau - Tattoo verwijderen - voor-na foto